Галерија

ИЗДВАЈАМО

baner ispit

 

На Oкружном такмичењу у рецитовању одржаном 11.4.2013. године у Косјерићу, ученици наше школе су остварили одличан успех. Милица Jеверичић V-1 освојила је прво место и пласирала се на Републичко такмичење, а Михаило Перишић IV-1 је био трећи. Честитамо на успеху и Милици желимо много среће у даљем такмичењу.

 

Луткарска секција


    Ученици члнови луткарске секције у петак, 12.4.2013. године у холу школе извели су представу“Златна јабука и девет пауница“ која је учешћем на XIX ФЛУОШ (Фестивал луткарства основних школа) изборила учешће на РЕПУБЛИЧКОЈ И МЕЂУНАРОДНОЈ ЛУТКАРСКОЈ СМОТРИ, која ће се одржати 19.4.2013. године у Новом Саду.

детаљније »»

 

ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА


    22. април у нашој школи обележава се као Дан сећања на жртве холокауста. У издвојеном одељењу у Јежевици наставница историје Марина Павловић одржала је кратко предавање на ову тему ученицима седмог и осмог разреда.

ДАН ЕВРОПЕ

 

У школском атријуму постављена је изложба поводом Дана Европе „Европа у нашем дворишту“. Деца су направила европске заставе, карту Европе у 50 различитих боја, као и обележја европских држава које је требало правилно распоредити. Ученици трећег разреда задивили су нас својим знањем, али када је наставница питала одакле потичу „лего“- коцке, сва деца су једногласно узвикнула: „Из Кине!“ Јован из шестог разреда успео је да малим опанчићима на прстима препешачи целу Европу од четири метра!

 

ДАН ПОБЕДЕ

 

"Дан победе" у нашој школи обележен је акцијом "Дан Европе" где су ученици сваког одељења представили по једну државу Европе. Овој акцији придружили су се и ученици наше школе у Јежевици и Душковцима.