Галерија

ИЗДВАЈАМО

baner ispit

 

На Oкружном такмичењу у рецитовању одржаном 11.4.2013. године у Косјерићу, ученици наше школе су остварили одличан успех. Милица Jеверичић V-1 освојила је прво место и пласирала се на Републичко такмичење, а Михаило Перишић IV-1 је био трећи. Честитамо на успеху и Милици желимо много среће у даљем такмичењу.

 

Луткарска секција


    Ученици члнови луткарске секције у петак, 12.4.2013. године у холу школе извели су представу“Златна јабука и девет пауница“ која је учешћем на XIX ФЛУОШ (Фестивал луткарства основних школа) изборила учешће на РЕПУБЛИЧКОЈ И МЕЂУНАРОДНОЈ ЛУТКАРСКОЈ СМОТРИ, која ће се одржати 19.4.2013. године у Новом Саду.

детаљније »»

 

ДАН СЕЋАЊА НА ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА


    22. април у нашој школи обележава се као Дан сећања на жртве холокауста. У издвојеном одељењу у Јежевици наставница историје Марина Павловић одржала је кратко предавање на ову тему ученицима седмог и осмог разреда.

СВЕТСКИ ДАН ИГРЕ 2013.

Ученици члнови луткарске секције у петак, 12.4.2013. године у холу школе извели су представу“Златна јабука и девет пауница“ која је учешћем на XIX ФЛУОШ (Фестивал луткарства основних школа) изборила учешће на РЕПУБЛИЧКОЈ И МЕЂУНАРОДНОЈ ЛУТКАРСКОЈ СМОТРИ, која ће се одржати 19.4.2013. године у Новом Саду. Групи МАНАМА која изводи ову представу и њиховој наставници Душици Додић желимо много среће на предстојећем такмичењу.

 

СВЕТСКИ ДАН ИГРЕ 2012.

   Жан-Жорж Новер, творац модерног балета, рођен је 29.априла 1727. у Француској. Овај датум се у свим великим градовима света обележава као Светски дан игре. Наш град није велики, али ученици наше школе са својом лепотом и младошћу, шармом и енергијом припадају том великом свету игре и музике. Зато овај датум већ традиционално обележавамо такмичењем у свим врстама плеса, од класичног балета до модерног плеса.

 

 

 


СВЕТСКИ ДАН ИГРЕ 2011.